Omgeving

Brabant is een provincie, die bekend staat om zijn gezelligheid, het Bourgondisch leven, pittoreske dorpjes en mooie steden.

Steden zoals Bergen op Zoom, waar in mei de ‘Proefmei’ en in de zomer de ‘Krabbenfoor’ gehouden wordt. Op de Markt is iedere zaterdag wel iets te beleven. 

Wielersport evenementen, in Roosendaal, zoals o.a. de ‘Draai van de Kaai’ en Steenbergen met de ´Koos Moerenhout Classic´

Kleinere stadjes en dorpjes zoals Steenbergen, Kruisland, Dinteloord, Oud- en Nieuw Vossemeer en Tholen op steenworp afstand.

Maar ook de natuurliefhebbers komen goed aan hun trekken in Noord-Brabant.
Bezoek eens de Dintelse Gorzen waar je tussen de dieren kan rondwandelen of de Steenbergse Vliet, onderdeel van de Waterpoort. Een sereen rustpunt langs de drukke Krammer-Volkerak en de sluizen. Fort de Roovere, waar je ‘door’ het water lopen kan (Mozesbrug)  en de Pompejus toren.

Ook rond de camping is vollop natuur. Houd je ogen open, misschien zie je hier nog wel een hertje ronddartelen of fazanten. De buizerd is hier ook te zien of de groene en bonte specht. In de schuur zitten kerkuilen en dit jaar voor het eerst steenuiltjes gezien.

Vele fiets- en wandeltochten, waarvan wij folders van de Brabantse Wal gratis kunnen meegeven. Deze zijn te vinden in het informatiehuisje.