Akties

Iedere maand zijn er wel leuke acties voor een heerlijk verwenmomentje in mijn salon.

Voor de gasten van de camping is het mogelijk hiervoor te reserveren. Wilt u meer informatie? Bel Christa: 06-218323

Aroma therapie

Wilt u even een momentje voor uzelf? Aroma therapie is dan een echte aanrader!

Onder het genot van ontspannende muziek, ligt u ontspannen in de behandelstoel. Uw voeten en onderbenen worden verwend met een basisolie en met uw eigen keuze van essentiële oliën. Mooie composities van geuren ‘Soul of Nature’ zorgen voor uw ultieme rust.

Deze behandelingen worden gedaan in een prachtige ambiance van het omringende ‘Oudland’. Met mooi weer kan deze behandeling ook buiten uitgevoerd worden als u dat wil!

Voorjaarstreatment 2022

Uw voeten voorbereiden op het nieuwe seizoen? Met de lente in het vooruitzicht kunnen wij zorgen voor optimale verzorging. De schoenen mogen uit, de tenen mogen de grassprieten en het warme zonnetje op uw huid weer ervaren.

Heeft u last van kloven, likdoorns, eelt of andere problemen? Wij zorgen ervoor dat u het voorjaar weer lichtvoetig tegemoet mag zien.

Het voorjaarstreatment bestaat uit een complete pedicurebehandeling (30-45 minuten), een verzorgend voetbad met verzachtende oliën, een scrub om de dode huidcellen te verwijderen en wordt afgesloten met een heerlijke voetmassage.

Ook zijn er verschillende behandelingen af te spreken;

  • pedicure
  • manicure
  • gel polish handen en/of voeten
  • voet- en onderbeen massages
  • IBX (nagelverbetering)